Disznó vágás, jó Magyar módra!

Ez nem vicces! Egyenesen röhejes!

A nevetéstől is hízik!

Néhány történet:

  • A szomszédban történt: Reggeli pálinkázgatás után, amikor már mindenki felvette a gömbölyű talpú cipőt, valaki hirtelen rájött, hogy mi az ittlétük célja, és felkiáltott: Támadás! Bandi, te kerítsd be, Géjza ugorj elibé, én hozom a kést! A terv jó volt! De nem találták a disznóölő kést. Mi legyen? Há fojsuk meg! Én birkóztam öt évig, satuba teszem! Ez nem lett egy igazán véres jelenet, a disznó megúszta. Én nem. Még másnap is fájt a hasam a röhögéstől. Kár hogy képek nem készültek. A dizsnó 10-0-ra nyert!
  • Reggeli pálinkázgatás után: Bazsi, a szomszéd, és még hárman, “lesatuzzák” a röfögőt, Döme, a böllér keményen szúr, de a kés megcsúszik, és a gumicsizmán keresztül a böllér lábszárát szúrja át. Hatalmas ordítás. Majd “Harapsz, te nyomorult?! ” kiáltással megforgatja a kést a sebben. Ez valóban véres jelenet, jó hogy nincs kép róla!
  • Reggeli pálinkázgatás után: A fiúk berontanak a disznóólba, és hatalmas küzdelem árán kihozzák a tulaj kutyáját Bumszlit. Tévedni emberi dolog, meg hát sötét van, de amikor ez már harmadszor történik meg, kissé elbizonytalanodnak a fiúk. 🙂
  • Ez már nagyon régi, talán igaz se volt. A kancsal mészáros döfi le a disznót, s a komája kérdezi, hogy oda szúr-e, ahová néz? Mert ha igen, akkor helyet cserél a disznóval.

  • A gazda és a fogólegények reggeliben leszúrták a disznót, s bementek a házba pálinkázni. Kissé belemerültek a poharazgatásba, amikor egyszer csak látják az ablakból, hogy szalad a disznó. Kirohantak az udvarra, nagy hévvel elkapták a disznót, és ismét leszúrták. Akkor vette észre az egyik koma, hogy néhány méterrel odébb fekszik a leölt disznó. Valaki nyitva felejtette a pajta ajtaját, s a másik, kiszabadult jószág sem úszta meg élve.
  • Reggeli pálinkázgatás után: Gázt szívattak a disznóval. Örök álomba is szenderült szerencsétlen jószág, de a perzseléskor akkorát robbant, hogy ki is volt osztva a kóstoló a szomszédoknak. A böllér is alig élte túl, felkötözött lábbal nyilatkozott a tévének a kórházban.
  • Reggeli pálinkázgatás után: Szakszavak: Majd én leütöm, innétrű menny, gáncsód eeee, fogd a farkát, vidd le-vidd le, amonnan menny, hol a flex, ez de marha nagy, vigyázz onnét majd én, hol a puska, öntsd le vízzel, hol a kábító, megkrétázzam hova szúrjad, eriggyél má´, most szúrjad, add a tálat, küld meg, még egyet méregbűl…

Ha tudsz még ilyen, vagy jobb történeteket, oszd meg itt, én is azt teszem!