Wellness
25 év!
Közösségi média!
lotto
lotto

Álláskeresőknek segíthet!

Legyen ez a kezdő oldalad!

Az emberek fele ismerősökön keresztül jut álláshoz!

A valaha munkanélküliséggel érintettek közel fele ismerősön, barátokon, rokonokon keresztül jutott legutóbb álláshoz!
Mit tehetünk, ha már minden szóba jöhető ismerőst megkérdeztünk? Én a leghasznosabbak a Facebook portált, azon belül is a Facebook oldal, és csoportokat gondolom. Néhány ilyen csoport címe:
Kiskőrös, és környéke
Külföldi állás
Munkát keres-kínál
Pest megye álláskereső
Munka lehetőségek
Vegyes munka
Hogyan találhatunk még több ilyen csoportot? Esetleg ingyen hirdető csoportokat? Egyszerűen beírjuk a Facebook keresőjébe, hogy: „Állás, munka, vagy ingyen hirdető csoport.

Állásközvetítő portálok:

Careerjet
Jobmonitor
Jobkralle
CVonline
Jobinfó
Monster
Workania
Jooble
Profession
Közösségi álláskereső
Mynextjob
Indeed
Használd a keresőket! Keresőszavak: Munka, állás, állást kínál stb.metakereső.comgoogle.hu
Feladhatsz hirdetéseket. Hirdetők, a legjobbak:
Jófogás.hu
Állások.net
Apró-hirdető
Hirdetés.uno
Nemzetiapró
CVhunter
Tanácsok+letölthető önéletrajz:

Remélem, hogy tudtam segíteni! Ha hasznosnak találod, kérlek add tovább ismerőseidnek, lent a megosztó gombot is használhatod!
Amennyiben ez már a kisujjadban van, és unalmasnak tartod, TÉPD SZÉT,
ha tudod… :)

Sok sikert kívánok az álláskereséshez, és az életben!

Plusz 6 álláskereső tipp a számodra:


Főállásban álláskereső vagy! Most 8 órában állást kell keresned! A kevesebb nem elég, ennél több tulságosan leterhelhet. Tiszta, kifogástalan megjelenés, határozott, és céltudatos. Most nagyon fontos az első megjelenés. Amennyiben szükségesnek érzed, keress fel egy szakembert, aki kiszúrja az esetleges hibákat és segít azok kijavításában is.

Legyen jó önéletrajzod és motivációs leveled!
Mindenekelőtt győződj meg róla, hogy helyesen kitöltött, releváns önéletrajzzal és kellően pozitív motivációs levéllel rendelkezel. Legyen benne kristály tisztán, hogy miért te vagy a tökéletes jelölt egy adott munkára. Kerüld a mellébeszélést és az oktalan túlzásokat, mindig pontosan olvasd el a munkaköri leírást és ahhoz kapcsolódóan írj a te céljaidról és vágyaidról a cégénél.

Keress lelkiismeretesen!
Több száz weboldalon keresgélhetsz olyan állások között, melyek megfelelnek az igényeidnek, de próbáld meg szűkíteni a kört (pl.: földrajzi elhelyezkedés szerint). Minél frissebb egy hirdetés, annál nagyobb eséllyel pályázhatsz oda sikeresen. Az interneten kívül kereshetsz újságokban is, valamint kérd meg a barátaidat, hogy ha tudomást szereznek egy szabad posztról, szóljanak neked!

Használd a közösségi oldalakat!
A közösségi hálónak van személyes és úgynevezett professzionális oldala is. A munkakeresés időszakában jobb, ha előtérbe helyezed az utóbbit. Ne pazarold az időd mások képeinek nézegetésével, inkább keress  csoportokat, hálózatokat, fórumokat és ezeken hirdesd magad, hátha egy fejvadász rád talál. Attól függően, hogy milyen szakon végeztél, célirányosan kezdheted a keresést.

Tűnj ki a tömegből!
A nagyobb cégeknél a humán-erőforrás menedzsment végzi a dolgozókkal kapcsolatos minden adminisztrációs teendőt, tehát azt is ők döntik el, hogy kit vesznek fel egy-egy posztra. Hozzájuk napi több ezer önéletrajz is érkezhet, tehát nem árt, ha valamivel ki tudsz tűnni a tömegből. Főleg ha online módon jelentkezel, akkor nehéz kitűnni, csoda ha egyáltalán mindegyik önéletrajzot elolvassák.

Légy magabiztos és ne add fel!
A kitartás az élet minden területén fontos. Lehet, hogy már úgy érzed mindent megpróbáltál és mégsincs kilátásban semmi. Ez minden embernek könnyen elveheti a kedvét, de nem szabad hagynod, hogy legyőzzön. Előbb-utóbb rátalálsz a tökéletes állásra. Ha nem jeleznek azonnal vissza, kb. 2 nap elteltével nyugodtan hívd fel őket, hogy megkapták-e a jelentkezésedet, valamint mondd el nekik mennyire lelkes vagy a munkával kapcsolatban.


25 év!
Közösségi média!
Wellness
lotto
lotto