A jobbik, vagy a rosszabb?

Miért nem bíznak sokan a Jobbik pártban? Most, hogy szélsőséges mivoltját nagyjából levetkőzte, miért nem a legjobb választás nekünk? Szinte napi szinten /parlamenti nap/ kiosztja a Fidesz-t! Van egy jónak mondható párt programjuk, és mivel még nem voltak megválasztva, talán ők a legtisztábbak a 3 nagy párt közül.

  1. Simicska Lajos, egyesek szerint O.V. oligarchája melléjük állt és ha nem történik csoda /Egyesek szerint választási csalás/ helyzetbe hozta volna a Jobbikot. Vajon önzetlenül? Ez összefér a tiszta, és becsületes szebb jövőt ígérő párt alapelveivel?
  2. Értjük, hogy csak egy nagy létszámú szavazó bázissal lehet legyőzni a Fideszt, de akkor tényleg a sokak szerint a második legkorruptabb párttal is össze kell fogni? /MSZPDK/ Ennek hatására rengeteg Jobbikos szavazó lemorzsolódott, ahelyett hogy új szavazókat nyerjenek a többi párttól. Ön szerint még mindég a Jobbik a jó választás?

Ön mit gondol ezekről? Szavazzon, vagy szóljon hozzá kulturáltan! Ha kíváncsi mások véleményére is, ossza meg ismerőseivel is a közösségi portálok segítségével!

Coming Soon
Ön szerint még mindég a Jobbik a jó választás?
Ön szerint még mindég a Jobbik a jó választás?
Ön szerint még mindég a Jobbik a jó választás?
Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest