ClickBank

A ClickBank egy olyan online platform, amely lehetőséget kínál termékek és szolgáltatások forgalmazására és értékesítésére, különösen digitális termékek és infókönyvek esetén. A ClickBank partnerprogramja lehetőséget nyújt mások digitális termékeinek promóciójára és értékesítésére, valamint a termékértékesítések révén elért jutalékok megszerzésére.

A ClickBank partnerprogramjának működése általában a következő lépések szerint történik:

Regisztráció: Regisztrálsz a ClickBank platformon partnereként. Ez magában foglalja a fiók létrehozását, az információk kitöltését és az azonosító szerzését, amelyet a partnerlinkjeidhez használsz majd.

Termékválasztás: Kiválasztasz olyan digitális, vagy infókönyveket, amelyeket promózni szeretnél. Ezeket a ClickBank termékkatalógusából választhatod ki, és mindegyikhez egyedi partnerlinket kapsz.

/Van számtalan más termék, szolgáltatás, de például nem biztos, hogy egy doboz vitamint Angliából érdemes megrendelni. A digitális termék viszont letölthető bárhol./

Promóció: A partnerlinket használd a kiválasztott termékeket promóciójához. Ez lehet például weboldalon történő reklámozás, közösségi média posztok, e-mailek stb.

Értékesítés és jutalék: Amikor valaki a te partnerlinkeden keresztül kattints és vásárolj egy terméket, te jutalékot kapsz az eladásból. A jutalék, általában a termék árának százalékában kerül meghatározásra.

Kifizetés: A ClickBank a keresett jutalékot meghatározott időközönként kifizeti neked a talált fizetési mód szerint.

Fontos megjegyezni, hogy a partnerprogramok feltételei, és a struktúra változhatnak a platform fejlesztései és változásai alapján. Mielőtt csatlakozol egy ilyen programhoz, mindig olvasd el a legfrissebb hatályos feltételeket a hivatalos ClickBank weboldalán vagy a program saját dokumentációjában.

Szólj hozzá!