Fasírt másképpen!

Fasírt pirított hagymával!

Hozzávalók 2 személyre:

  • 50 dkg darált sertés lapocka
  • 2 gerezd fokhagyma tisztítva, lereszelve
  • 1 nagy fej vöröshagyma, apró kockákra vágva, zsírban, vagy olívaolajban megfonnyasztva
  • 1 db zsemle áztatva, szétmorzsolva
  • 1 db egész tojás
  • Fűszerek: só, bors, pirospaprika /Majoránna, Vegeta, vagy Delikát is játszhat a csapatban!/

Egy nagyobb kerek tálban az összes hozzávalót összegyúrjuk alaposan, fűszerezzük ízlés szerint, és kicsi, vagy lapos kerek, vagy kicsi lapos kerek pogácsákat gyúrunk belőle. / Kis dínókat is formálhatunk belőle, de az kicsit macerás! 🙂 / Ezt ha kisütjük közepes lángon zsírban egy serpenyőben, egy nagyon finom főzelék feltétet, vagy szendvicsbe kelléket kapunk, és bónusz fasírt zsírt, ami lilahagymával zsíroskenyérnek full super! Csak ajánlani tudom! A kelkáposzta főzeléket szintén csak ajánlani tudom mellé!

“Ha ezt az össze dolgozott fasírthúst egy hosszúkás sütőedénybe tesszük, és így készítjük el, hihetetlen, de egybefasírt lesz belőle! 🙂 “

Nagyon jó étvágyat kívánok hozzá!

 

A mottóm: Ha sikerül eltalálni az arányokat, a tiéd lesz a legfinomabb! 🙂

Küldj egy receptet te is, ha jól sikerült! Esetleg fotóval az ételről: <Beküldöm most>

Aki a legjobb receptet küldi, legtöbben lájkolják, az év receptje címet is megkaphatja! Ha beküldted a recepted, már csak osztani kell ezerrel! Hajrá!

Szólj hozzá!