Friss tartalom!

Revolut számla nyitása!

Miért Revolut számla?

Számos előnye lehet a Revolut számla nyitásának. Néhány főbb ok, amiért érdemes lehet megnyitni egy Revolut számlát:

A legfontosabb, hogy néhány online munka, Revolut, vagy PayPal számlára fizet. 

 1. Ingyenes számlanyitás: A Revolut számla megnyitása teljesen ingyenes, nem szükséges kezdeti befizetés vagy havi díj.
 2. Ingyenes bankkártya: A Revolut ingyenes Visa vagy Mastercard bankkártyákat kínál, melyeket évente nem kell cserélni díjért.
 3. Devizaváltás: A Revolut lehetővé teszi több mint 150 deviza díjmentes váltását. Ez különösen hasznos, ha gyakran utazol külföldre vagy nemzetközi ügyleteket folytatsz.
 4. Külföldi utalások: A Revolut segít a pénzküldésben és fogadásban 29 pénznemben. Kényelmes megoldás, ha külföldi partnerrel dolgozol vagy külföldi számlákat kezelsz.
 5. Felhasználóbarát mobil alkalmazás: A Revolut mobilalkalmazása egyszerű használatot biztosít és értesítéseket küld minden fizetésről és utalásról, ami segíti pénzügyeid könnyű nyomon követését.
 6. Ingyenes virtuális kártyák: A Revolut lehetővé teszi ingyenes virtuális kártyák létrehozását, amelyeket online vásárlásokhoz vagy biztonsági célokra használhatsz.

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a Revolut számla megnyitásának néhány hátránya is lehet:

 1. Nincs magyar anyanyelvű ügyfélszolgálat: A Revolut jelenleg nem kínál magyar nyelvű ügyfélszolgálatot, tehát az ügyfélkommunikáció angolul vagy más nyelven történik. /Jelenleg: 2023.11.20./
 2. Nincs magyar belföldi forint számlaszám: A Revolut nem kínál magyar belföldi forint számlaszámot, így nem tudsz közvetlenül forintot fogadni vagy küldeni a Revolut számládról.
 3. Nem lehet közvetlenül készpénzt feltölteni: A Revolut számlára nem lehet készpénzt közvetlenül feltölteni; ehelyett banki átutalással vagy más elektronikus fizetési módszerrel kell feltölteni a számlát. Bankkártyával lehet az applikáción keresztül tölteni!

Mindent egybevetve a Revolut számla megnyitása számos előnnyel jár, különösen ha gyakran utazol külföldre vagy nemzetközi pénzügyeket intézel. Azonban fontos figyelembe venni a hátrányokat is, például a hiányzó magyar nyelvű ügyfélszolgálatot és a hiányzó belföldi forint számlaszámot. De néha elkerülhetetlen a léte, feltétel lehet online munka, vagy vásárlás esetén!

A Revolut ajánlásáért jutalom is jár időnként! Figyeld az app üzeneteit! Egyéb jutalmak is járnak a meglévő app birtokában!

Szólj hozzá!
Hogyan maradjak csóró!

Keressünk kifogásokat! Például: A kripto, az csak lufi, egyszer csak kipukkan! 🙂

Lehet, hiszen egyszer minden véget ér! De addig azt látom, hogy rengetegen „megtollasodnak” a kriptoknak köszönhetően! Vitatkozz velem! Én még nem vágtam bele! De nem tartom csalásnak, de ez csak az én magán véleményem. Lássuk mit mond, Jankó Bitcointos.

Nem tudom, érzünk-e némi iróniát, ebben a szövegben?! 🙂


Ha az összes „jó tanácsot” betartjuk, amit Jankó Bitcointos lenyom itt nekünk, szerintem bitangul meggyorsítjuk a testi, és szellemi leépülésünket. És mégis, mintha lenne benne valami?!

Ha a videó nem jelenik meg itt, akkor írjuk be a YouTube keresőjébe: Jankó Bitcointos
Remélem nem törlik a videót!

Bocs, ezért a dalért! 🙂 Legyél lezser, nyakadban lógjon, Ledger! 🙂

Szólj hozzá!
Kutya sétáltatás pénzért!

Kutya, macska, szitterek!

Ha megnézed a weboldalt, /Dogsurf.hu/ még lovat is őrizhetnek amíg te nyaralsz! 🙂

A kutya sétáltatás pénzért és a kutyaszitter munka nagyszerű lehetőséget kínál azoknak, akik szeretik a kutyákat és szeretnének extra jövedelmet szerezni. A Dogsurf.hu weboldal egy megbízható platform, ahol kutyaszittereket és cicaszittereket lehet találni, valamint kutyasétáltatást is lehet igénybe venni.

A kutyaszitter munka számos előnnyel jár mind a kutyák, mind pedig a kutyatulajdonosok számára. Itt van néhány fontos információ a kutyaszitter munkáról:

 1. Megbízhatóság: A Dogsurf.hu gondoskodik arról, hogy a kutyaszitterek megbízhatóak legyenek. Minden kutyaszitter személyazonosságát leellenőrzik és telefonos interjút készítenek velük.
 2. Rugalmasság: A kutyaszitter munka rugalmas időbeosztást tesz lehetővé. A kutyaszitterek maguk határozhatják meg, hogy mennyi időt és milyen gyakran szeretnének foglalkozni a kutyákkal.
 3. Kutyák szeretete: A kutyaszittereknek szeretniük kell a kutyákat és gondoskodniuk kell róluk. Ez a munka ideális lehet azoknak, akik élvezik a kutyák társaságát és szeretnének velük foglalkozni.
 4. Extra jövedelem: A kutyaszitter munka lehetőséget nyújt az extra jövedelem megszerzésére. A kutyaszitterek meghatározhatják a saját díjaikat és a foglalkozások számát, így személyre szabhatják a keresetüket.

Összességében a /Dogsurf.hu/ weboldal egy megbízható platform, ahol kutyaszitterek és cicaszitterek találkozhatnak a kisállatok tulajdonosaival. A kutyaszitter munka lehetőséget ad az extra jövedelemre és a kutyák szeretetének és gondozásának átélésére.

Hógolyó játszana! 🙂
 • Még van ilyen oldal néhány: A qjob.hu weboldalon is hirdetheted, ha szitterkednél.
 • Fontos információk a kutyasétáltató munkáról! zooplus.hu
 • A babicsosz.hu weboldalon is van kisállat felügyelet, de itt lehet takarítást, idősgondozást, és nem utolsó sorban, gyermekfelügyeletet is vállalni.
 • A dogmopolite.hu is keres kutya sétáltatót.

A cikk 2023.10.21.-én íródott, Ha valamelyik ajánlat már nem működik, kérlek jelezd! <Kapcsolat>

A weboldalak, ajánlatok jönnek, mennek. Megszűnnek és újak jönnek.

Anya, és fia! 🙂
Szólj hozzá!
Chat moderátor, operátor!

Munka otthonról!

Chat moderátor, vagy chat operátor állás otthonról!

Ha csak magyar nyelvtudással rendelkezel és chat moderátor vagy chat operátor munkát keresel, számos lehetőség áll rendelkezésedre. Az alábbiakban felsorolok néhány olyan platformot és weboldalt, ahol ilyen típusú állásokat találhatsz:

 1. Freelancer és munkaerőpiaci oldalak:
 2. Online ügyfélszolgálati vállalatok:
  • Teleperformance: Nemzetközi vállalat, amely chat operátorokat keres magyar nyelvtudással.
  • Concentrix: Világszerte működő cég, amely chat moderátorokat alkalmaz.
 3. Szociális média és online közösségi platformok:
  • Facebook: Keresd a csoportokat vagy oldalakat, amelyek chat moderátorokat keresnek.
  • LinkedIn: Keresd a chat moderátor vagy ügyfélszolgálati pozíciókat.
 4. Online kaszinók és játékplatformok:
  • Bet365: Nemzetközi online szerencsejáték-platform, amely chat moderátorokat alkalmaz magyar nyelvtudással.
  • Unibet: Online szerencsejáték-platform, amely chat operátorokat keres magyar nyelvtudással.

Fontos, hogy rendszeresen ellenőrizd ezeket az oldalakat és platformokat, mivel az álláshirdetések gyakran frissülnek, és új lehetőségek jelennek meg!

Szólj hozzá!
A közszolgálati /közalkalmazott/ állást keresel?

Közszolgálati állások! /Közalkalmazott/

A közszolg.állás weboldal a Közszolgálati Személyügyi Központ (KSZK) hivatalos oldala, amely a közalkalmazotti állásokat és álláshirdetéseket közvetíti Magyarországon. Az oldal célja, hogy egy helyen összegyűjtse a közigazgatási, költségvetési szervek, oktatási, szociális és egészségügyi intézmények álláshirdetéseit, így könnyebbé téve az álláskeresést a közszférában.

A weboldalon megtalálhatóak a köztisztviselői, közalkalmazotti és kormánytisztviselői álláspályázatok, valamint a pedagógusokat kereső álláshirdetések is. Az oldal rendelkezik egy külön szekcióval, ahol a toborzásra regisztrált álláskeresők adatai találhatóak.

A Közszolgálati Személyügyi Központ (KSZK) a közalkalmazotti munkával kapcsolatos információk központi szervezete Magyarországon. Az oldal fontos információkat nyújt a közalkalmazotti munkával kapcsolatban, például a regisztrált szervezetek listáját és az álláshirdetések közzétételét.

https://kozszolgallas.ksz.gov.hu/ weboldal hasznos forrás lehet azoknak, akik közalkalmazotti munkát keresnek Magyarországon, és szeretnék egy helyen megtalálni a közszférában elérhető álláshirdetéseket.

Szólj hozzá!
PTC oldalak! Van ilyen még?

PTC a múlt?

Természetesen néhány még van, itt van néhány PTC (Fizetett Kattintásokért) oldal, amelyek hasonlóak a GrabPoints-hoz:

 1. A Swagbucks egy népszerű PTC oldal is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző tevékenységekért, például kattintásokért, felmérésekért és videókért fizetést kapjanak. A jutalmak Swagbucks (SB) pontok formájában kerülnek kiosztásra, amelyek később ajándékkártyákra vagy PayPal-on keresztül készpénzre válthatók. www.swagbucks.com
 2. A PrizeRebel.com egy PTC oldal, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy pénzt keressenek különböző feladatok elvégzésével, például kattintásokkal, felmérésekkel és ajánlásokkal. A pénzkeresési lehetőségek közé tartozik az ajándékkártyák, PayPal vagy a Dwolla használata.
 3. A NeoBux egy hosszú ideje működő PTC oldal, amely lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy kattintásokért pénzt keressenek. További lehetőségek közé tartozik a játékok és az ajánlások. A keresett pénzt a NeoBux.com keresztül kaphatja meg.
 4. Az InboxDollars Már nem működik, 3 másik weboldalt reklámoz. InboxDollars.com
 5. A ySense egy globális PTC oldal, amely különböző lehetőségeket kínál a felhasználóknak, mint például kattintásokért, felmérésekért. A keresett pénzt a ySense-on keresztül lehet kifizetni PayPal-on, Payoneer-en vagy Skrill-en keresztül. Partner programja is van! /Affiliate/ www.ysense.com
 6. A GPTPlanet egy PTC oldal, amely lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy kattintásokért és ajánlásokért pénzt keressenek. A kifizetések PayPal-on, Payza-on vagy Perfect Money-n keresztül történhetnek.  www.gptplanet.com/
 7. ScarletClicks: A ScarletClicks egy másik PTC oldal, amely lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy pénzt keressenek kattintásokért és ajánlásokért. A keresett pénzt a ScarletClicks-en keresztül lehet kifizetni PayPal-on, Payza-on vagy Bitcoin-on keresztül.
 8. A GPT-1 egy PTC oldal, amely lehetőséget kínál a felhasználóknak, hogy pénzt keressenek kattintásokért és felmérésekért. A jutalmak PayPal-on vagy Payza-on keresztül kaphatók. paidfromsurveys.com

Fontos megjegyezni, hogy a PTC oldalak gyakran változnak, és új oldalak jelennek meg. Ezért mindig érdemes utánanézni, hogy milyen PTC oldalak érhetők el, és meggyőződni róluk a friss információk alapján.

Szólj hozzá!
Munkaerő kölcsönző oldalak!

Ha nincs más, munkaerő kölcsönzők!

A munkaerő kölcsönző cégek olyan vállalkozások, amelyek segítenek más vállalatoknak megtalálni és biztosítani a szükséges munkaerőt a rövid vagy hosszú távú projektekhez. Ezek a cégek dolgozókat alkalmaznak és bérelnek ki más vállalkozásoknak, akiknek ideiglenes vagy szezonális munkaerőre van szükségük. A munkaerő kölcsönzés lehetőséget nyújt a vállalatoknak arra, hogy gyorsan alkalmazkodjanak a változó munkaerőigényekhez és rugalmasan kezeljék a személyzetet.

Itt van néhány népszerű munkaerő kölcsönző cég Magyarországon:

 1. Adecco (www.adecco.hu): Az Adecco világszerte jelenlévő munkaerő kölcsönző cég, amely Magyarországon is aktív. Széles körű szolgáltatásokat nyújt és különböző iparágakban biztosít munkaerőt.
 2. Randstad (www.randstad.hu): A Randstad toborzási és munkaerő kölcsönzési szolgáltatásokat kínál Magyarországon. Számos iparágban és pozícióban kínál munkalehetőségeket.
 3. Manpower (www.manpower.hu): A Manpower egy másik globálisan jelenlévő munkaerő kölcsönző cég, amely Magyarországon is tevékenykedik. Különböző iparágakban és szektorokban nyújt munkalehetőségeket.
 4. Trenkwalder (www.trenkwalder.hu): A Trenkwalder munkaerő kölcsönzési és munkaerő-közvetítési szolgáltatásokat nyújt Magyarországon. Széles választékban kínál munkahelyeket különböző iparágakban és területeken.

Még 5 oldalt találtam:

Itt van néhány további munkaerő-kölcsönző cég Magyarországon, amelyeket érdemes lehet megfontolni:

 1. Prohuman (www.prohuman.hu): A Prohuman széles körű munkaerő-kölcsönzési, toborzási és HR-szolgáltatásokat nyújt különböző szektorokban.
 2. IVM Zrt. (www.ivmgroup.hu): Az IVM Zrt. munkaerő-kölcsönzési, közvetítési és HR-szolgáltatásokat kínál Magyarországon. Különböző iparágakban és területeken nyújt munkalehetőségeket.
 3. Work Force Kft. (www.workforce.hu): A Work Force Kft. munkaerő-kölcsönzéssel és közvetítéssel foglalkozik Magyarországon. Számos iparágban és pozícióban kínál munkalehetőségeket.
 4. Karrier Hungária Kft. (www.karrierhungaria.hu): A Karrier Hungária Kft. munkaerő-kölcsönzéssel és közvetítéssel foglalkozik különböző szektorokban. Többek között informatikai, pénzügyi, logisztikai és ügyfélszolgálati területeken kínálnak munkalehetőségeket.
 5. Flex People Kft. (www.flexpeople.hu): A Flex People Kft. munkaerő-kölcsönzést és közvetítést nyújt különböző szektorokban. Céljuk, hogy a megfelelő munkaerőt és a vállalatok számára legmegfelelőbb munkakörnyezetet teremtsék.

Fontos megjegyezni, hogy a felsorolt weboldalakon keresztül információkat találhatsz a munkaerő kölcsönző cégek szolgáltatásairól és aktuális állásajánlataikról. Mindig érdemes alaposan áttekinteni a feltételeket és a szolgáltatásokat, valamint kapcsolatba lépni a cégekkel, hogy több információt és segítséget kapj a konkrét munkalehetőségekről. /Ezek stabil cégeknek látszanak, de egy nagy nevű állásközvetítő is megszűnt mostanában./

Néha a munkaerő kölcsönző jobb bért, vagy jobbfeltételeket biztosít, de például egy létszám leépítésnél, mindig elsőnek a kölcsönzött munkaerő van veszélyben! 

Szólj hozzá!
Főállást keresel?

Főállásban szeretnél elhelyezkedni? Néhány segítő oldal!

Néhány népszerű főállás kereső portál Magyarországon, amelyeket érdemes lehet átnézni:

 1. Profession.hu: Ez az egyik legismertebb és legnagyobb álláskereső portál Magyarországon. Számos különböző iparágban és pozícióban kínál állásokat.
 2. Jobline.hu: Ez egy másik népszerű álláskereső oldal, amely széles választékban kínál munkalehetőségeket különböző szektorokban.
 3. Cvonline.hu: Ez a portál szintén népszerű és széles körű állásajánlatokkal rendelkezik Magyarországon. Különböző szektorokban, pozíciókban és tapasztalati szinteken lehet keresni állásokat.
 4. Profession.hu Facebook csoportok: A Profession.hu-hoz tartozó Facebook csoportokban is találhatsz álláslehetőségeket, amelyeket a közösség tagjai tesznek közzé.
 5. LinkedIn.com: A LinkedIn egy nemzetközi szinten is népszerű szakmai hálózati oldal, amelyen álláshirdetéseket is megtalálhatsz. A magyarországi munkáltatók is gyakran használják ezt a platformot.
 6. Állás portál: Néhány ezer állás országszerte. allasportal.hu
 7. Munka-Álláskeresés: Diák munkák, és fő állású munkák munka-allaskereses.hu
 8. Delego: 150 állást kínál. hr.delegoallas.hu

Ezek csak néhány példa a Magyarországon elérhető főállás kereső portálok közül.

Hirdető oldalakon is érdemes böngészni:

 1. Jófogás (www.jofogas.hu): Ez egy közismert online hirdetési platform, ahol emberek és vállalkozások hirdethetnek különböző termékeket és szolgáltatásokat, beleértve állásokat is.
 2. Startapró (www.startapro.hu): Ez egy másik népszerű hirdetési oldal, ahol felhasználók hirdethetnek és böngészhetnek különböző termékeket, szolgáltatásokat és állásokat.
 3. aprohirdetesingyen.hu: Ez egy ingyenes apróhirdetési oldal, ahol állásokat is lehet hirdetni és böngészni.

Remélem, hogy tudtam segíteni! 🙂 + Plusz három oldal a lap alján!

Fontos azonban megjegyezni, hogy a hirdetési oldalakon keresztül történő álláskeresésnél figyeljünk a megbízhatóságra, és ellenőrizzük az állások hitelességét, valamint ügyeljünk a biztonságra, és a megfelelő kommunikációra a munkaadóval.

Szólj hozzá!
Közösségi oldalak a munkádhoz!

 Hol reklámozzam a termékem, vagy szolgáltatásom?

Néhány népszerű közösségi média platform, ahol ingyen vagy olcsón reklámozhatod a termékeidet vagy szolgáltatásaidat:

 1. Facebook: A Facebook különböző hirdetési lehetőségeket kínál, beleértve a fizetett hirdetéseket és az organikus elérést üzleti oldalakon keresztül. Létrehozhatsz egy Facebook-oldalt a vállalkozásodnak, és rendszeresen posztolhatsz tartalmakat az érdeklődőkkel való kapcsolattartás érdekében. Emellett a Facebook-csoportok, amelyek az iparágaddal kapcsolatosak, jó helyek lehetnek az ajánlataid megosztására.
 2. Instagram: Az Instagram, amely a Facebook tulajdonában van, egy vizuális platform, amely ideális vállalkozásoknak, amelyek vizuálisan vonzó termékeket vagy szolgáltatásokat kínálnak. Létrehozhatsz egy üzleti profilt az Instagramon, használhatsz célzott hashtageket és kapcsolatba léphetsz a követőiddel. Az Instagram Stories és az IGTV is hasznos eszközök a promócióhoz.
 3. Twitter: A Twitter lehetővé teszi az aktualitások, linkek, képek és videók megosztását a követőiddel. Ez egy remek platform az érdeklődőkkel való kapcsolattartáshoz, iparági tartalmak megosztásához és az ajánlataid promóciójához. Használj releváns hashtageket és lépj kapcsolatba más felhasználókkal a láthatóság növelése érdekében.
 4. LinkedIn: A LinkedIn elsősorban egy szakmai hálózat, ahol kapcsolatba léphetsz iparági szakemberekkel, megoszthatod a frissítéseidet és építhetsz kapcsolatokat. Különösen hasznos a vállalatról szóló LinkedIn-oldal létrehozása, a releváns csoportokhoz való csatlakozás és értékes tartalmak megosztása.
 5. Pinterest: A Pinterest egy vizuális felfedezési platform, ahol a felhasználók inspiráció és ötlet keresésekor találnak rád. Ha a termékeidnek vagy szolgáltatásaidnak van vizuális eleme, készíthetsz vonzó képeket, leírásokkal és linkekkel, hogy forgalmat irányíts a webhelyedre.
 6. YouTube: A YouTube a világ legnagyobb videó megosztó platformja. Létrehozhatsz egy YouTube-csatornát a vállalkozásodnak, informatív vagy szórakoztató videókat készíthetsz a kínálatoddal kapcsolatban, és kapcsolatba léphetsz a nézőiddel a hozzászólások és a beszélgetések révén.
 7. Reddit: A Reddit egy közösség által vezérelt platform, amelynek számos szűk témakörű aloldala van. Részt vehetsz releváns aloldalakon, megoszthatsz értékes tartalmakat, válaszolhatsz kérdésekre és időnként reklámozhatod a termékeidet vagy szolgáltatásaidat. Ügyelj az aloldalak szabályaira, hogy ne tűnj spamnek.
 8. TikTok: A TikTok egy rövid videók platformja, amely hatalmas népszerűségre tett szert. Készíthetsz izgalmas és kreatív videókat a termékeiddel vagy szolgáltatásaiddal kapcsolatban, és használhatod a trendi kihívásokat és a befolyásolókat is, hogy elérj egy szélesebb közönséget.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a platformok ingyenes vagy olcsó hirdetési lehetőségeket kínálnak, azonban jelentős elérést és láthatóságot elérni a fizetett hirdetések, a vonzó tartalmak és az aktív közösségépítés kombinációjával lehet. Fontos, hogy minden platformhoz igazítsd megközelítésedet, és megértsd a célközönségedet annak érdekében, hogy a tevékenységeid hatékonyságát maximalizálni tudd.

Szólj hozzá!
Szabadúszó munkák!

Szabadúszó lennél?

Freelancer munkák olyan projektek vagy feladatok, amelyeket önállóan vagy függetlenül vállalhatsz el, anélkül hogy hagyományos alkalmazotti viszonyban lennél egy vállalattal. A freelancing lehetőséget ad arra, hogy szabadúszóként dolgozz és rugalmasságot biztosít a munkavégzési hely, az időbeosztás és a projektek kiválasztása tekintetében.

A freelancing széles körű lehetőségeket kínál, és számos területre kiterjedhet, például:

 1. Webfejlesztés és programozás
 2. Grafikai tervezés és illusztráció
 3. Írás és tartalomkészítés
 4. Fordítás és tolmácsolás
 5. Online marketing és szociális média kezelés
 6. Adatbevitel és virtuális asszisztencia
 7. Hang- és videószerkesztés
 8. Üzleti tanácsadás és projektmenedzsment

Számos weboldal létezik, ahol freelancing munkákra lehet jelentkezni vagy ajánlatokat lehet tenni. Néhány népszerű platform közé tartozik:

 1. Upwork (www.upwork.com)
 2. Freelancer (www.freelancer.com)
 3. Fiverr (www.fiverr.com)
 4. Guru (www.guru.com)
 5. Toptal (www.toptal.com)
 6. PeoplePerHour (www.peopleperhour.com)

Ezek a platformok lehetővé teszik, hogy regisztrálj, létrehozd a profilodat, feltöltsd a portfóliódat és kereséseket hajts végre a számodra érdekes projektek között. Emellett lehetőséged van ajánlatokat tenni a projektekre és kommunikálni a potenciális ügyfelekkel.

Fontos megjegyezni, hogy a verseny általában nagyon nagy ezeken a platformokon, így fontos, hogy jó minőségű munkát nyújts és kiemelkedj a többi szabadúszó közül. Érdemes alaposan megismerni a kiválasztott platformok működését és felhasználási feltételeit, mielőtt elkezdenéd a freelancing tevékenységet.

Szólj hozzá!
Stock fotók értékesítése!

Bevételszerzés fotók készítésével, és értékesítésével!

Nagyszerű, hogy érdeklődsz a stock fotózás iránt. Ha itt vagy azt jelenti. 🙂 A stock fotók értékesítése kiváló lehetőség a pénzkeresésre, és számos weboldal áll rendelkezésedre, ahol értékesítheted a fotóidat. Íme néhány népszerű stock fotózási platform, ahol értékesítheted a képeidet:

 1. Shutterstock (www.shutterstock.com): A Shutterstock az egyik legnagyobb stock fotózási platform, amelynek hatalmas felhasználói közössége van. Itt regisztrálhatsz és feltölthetted a fotóidat, és a Shutterstock segítségével eladhatod őket.
 2. Adobe Stock (stock.adobe.com): Az Adobe Stock egy másik népszerű platform, amely lehetővé teszi a fotók, képek és egyéb tartalmak értékesítését. Az Adobe Stock a világszerte használt Adobe termékekkel integrálódik, így könnyen feltölthetted és értékesítheted a képeidet.
 3. iStock by Getty Images (www.istockphoto.com): Az iStock by Getty Images egy további nagyszerű platform, ahol értékesítheted a stock fotóidat. A Getty Images híres a minőségi képekről, és az iStock platformja lehetővé teszi számodra, hogy a képeidet eladhasd a széles körű vevői bázisnak.
 4. Alamy (www.alamy.com): Az Alamy egy másik jelentős stock fotózási platform, amely lehetővé teszi a képek értékesítését. Az Alamy különböző témákban és stílusokban keres képeket, így sokféle fotó értékesíthető itt.
 5. Dreamstime (www.dreamstime.com): A Dreamstime egy további platform, ahol értékesítheted a fotóidat. Regisztrálhatsz, létrehozhatsz egy portfóliót és feltölthetted a képeidet, amelyeket mások licitálhatnak vagy megvásárolhatnak.

Ezek csak néhány példa a stock fotózásra szakosodott weboldalak közül. Ahhoz, hogy sikeres legyél ezen a területen, fontos, hogy minőségi képeket készíts és figyelj a piaci igényekre. Emellett érdemes alaposan áttanulmányozni az egyes platformok feltételeit, jutalékrendszerét és az eladás módját, hogy maximális hasznot tudj elérni a fotóidból. Természetesen a gugliba /Google/ beírod, hogy stock fotózás, sok egyéb ezzel a témával foglalkozó oldallal találkozol.

Általában néhány népszerű kategória és típusú fotókra van nagyobb kereslet. Íme néhány gyakran keresett fotótípus:

 1. Üzleti és szakmai témák: Üzleti emberek, munkahelyi jelenetek, tárgyalások, konferenciák, megbeszélések, munkahelyi eszközök és rendezvények fotói. Az ilyen típusú képek gyakran hasznosak a vállalati prezentációkban, marketing anyagokban és weboldalakon.
 2. Utazás és táj: Gyönyörű tájak, városok, híres turisztikai látnivalók, strandok, hegyek, úti célok és utazással kapcsolatos témák. Az emberek szívesen vásárolnak ilyen fotókat, hogy dekorálják a saját otthonukat, vagy használják a saját blogjaikban, weboldalaikban, utazási magazinokban.
 3. Ételfotók: Ízletes ételek, éttermi jelenetek, gasztronómiai témák, ételkészítési folyamatok. Az ételfotók népszerűek a gasztronómiai blogokban, éttermi menükben, főzős magazinokban és gasztronómiai kiadványokban.
 4. Egészség és fitnesz: Egészséges életmód, sporttevékenységek, edzés, jóga, wellness és egészségügyi témák. Az egészség és fitnesz témájú fotókra gyakran van kereslet az egészségügyi weboldalakon, egészségmagazinokban, fitneszprogramokban és egészséges életmóddal foglalkozó platformokon.
 5. Technológia: Mobiltelefonok, számítógépek, laptopok, okostelefonok, táblagépek, elektronikai kiegészítők és technológiai témák. Az ilyen típusú fotók hasznosak lehetnek technológiai blogokban, webfejlesztői oldalakon, elektronikai termékek reklámjában és technológiai kiadványokban.

Fontos megjegyezni, hogy az igények idővel változhatnak, ezért mindig érdemes nyomon követni a trendeket és az aktuális piaci keresletet. Továbbá, a saját egyedi stílusod és kreatív elképzeléseid is segíthetnek kiemelkedni a tömegből és vonzóvá tenni a fotóidat a vásárlók számára.

 

Szólj hozzá!
Weboldalak tesztelése!

Csak angol nyelvtudással!

Az UserFeel egy olyan platform, amely lehetővé teszi a weboldalak és alkalmazások tesztelését felhasználói visszajelzések révén. Az UserFeel tesztelői részt vesznek a tesztelési folyamatban, és jelentéseket készítenek a tapasztaltakról.

Az UserFeel tesztek angol nyelven zajlanak. A tesztelőknek meg kell érteniük az angol nyelvet, mivel a tesztelés során kommunikálniuk kell az UserFeel platformmal és a tesztelendő weboldalak vagy alkalmazások tervezőivel.

Az UserFeel tesztelői feladatai közé tartozik a weboldalak vagy alkalmazások használhatóságának értékelése, hibák és problémák azonosítása, valamint az általános felhasználói élmény értékelése. Ehhez a tesztelőknek különböző feladatokat kell végrehajtaniuk a tesztelendő felületen, miközben hang- vagy videofelvétel készül a munkájukról. Ezek a felvételek később értékelésre kerülnek.

A nehézségi szintje a tesztelőnek változhat az egyéni tapasztalattól és a tesztelendő weboldal vagy alkalmazás összetettségétől függően. Az UserFeel tesztelői munka ideális lehet azok számára, akik szeretik az online környezetben végzett feladatokat, rendelkeznek jó észlelési képességekkel és a visszajelzések konstruktív megfogalmazására képesek. Az első tesztek során lehet némi tanulási görbe, ahogy megismered a folyamatot és megszokod a feladatokat, de a gyakorlással és tapasztalattal könnyebbé válik a munka.

Fontos megjegyezni, hogy tesztelőként való munkához jelentkezned kell a UserFeel weboldalán és sikeresen kell átmenned a kiválasztási folyamaton. A weboldal címe: www.userfeel.com

A kezdeti, nem fizetett minősítési teszt után 3 dollárt kap az 5 perces, 10 dollárt a 20 perces, 20 dollárt a 40 perces és 30 dollárt a 60 perces tesztekért. Sajnos azt mondják, van hogy naponta 5 teszt érkezik, de van hogy egy évig semmi. PayPal-ra fizet! Ha nincs PayPal-fiókja, a www.paypal.com oldalon nyithat.

Vannak más weboldalak és platformok is, amelyek lehetővé teszik a weboldalak és alkalmazások tesztelését online munkaként. Néhány ilyen platform:

 1. Az UserTesting egy népszerű platform, amely lehetővé teszi a tesztelők számára, hogy weboldalakat és alkalmazásokat teszteljenek. A felhasználóknak feladataik vannak, amelyeket a tesztelendő felületen kell végrehajtaniuk, miközben hang- vagy videofelvételt készítenek a tapasztalataikról.
 2. A TryMyUI egy másik platform, ahol tesztelőként részt vehetsz weboldalak és alkalmazások tesztelésében. A tesztelőknek feladatokat kell végrehajtaniuk a felületen, és közben hang- vagy videofelvétel készül a munkájukról.
 3. Az Userlytics egy olyan platform, amely lehetővé teszi a tesztelők számára, hogy részt vegyenek weboldalak, alkalmazások vagy prototípusok tesztelésében. A tesztelőknek feladatokat kell végrehajtaniuk, és közben hang- és videofelvétel készül a munkájukról.

Ezek csak néhány példa a weboldal- és alkalmazástesztelésre specializálódott platformok közül. Érdemes további kutatást végezned, hogy megtaláld az igényeidnek és preferenciáidnak legjobban megfelelő platformot. A Google segít! 🙂 Remélem sokat segítettem, annak, aki alkalmas erre a feladatra.

Ne feled! A weboldalam csak segít megtalálni a munkalehetőségeket, minden felelősség a munka adó oldalaké! Ezt az oldalt ajánlom figyelmedbe, segít kiszűrni a csalásokat: wio.hu/eszközök

Szólj hozzá!
Internet megosztás!

Keressen passzív pénzt, internetes megosztásával, online felmérések kitöltésével!

 1. A Pawns.app lehetővé teszi, hogy azonnal pénzt keressen. Csak annyit kell tennie, hogy bevételt generáljon, hogy hozzon létre egy ingyenes fiókot, és telepítse alkalmazást. 2 dolcsi/10Gb. 10 dolcsitól kikérhető. PayPal, Bitcoin. Elérhető Android, Windows, és iOS rendszerre. Keressen pénzt online fizetett felmérések kitöltésével! Ezt is tudja! Az Android alkalmazásnál jókat írnak róla! Töltsd le itt saját felelőségedre: https://pawns.app/    Itt ezen a linken, és a letöltő felületen mindent megtalálsz róla.
 2. Traffmonetizer ugyan azt tudja, a felesleges internetért pénzt kínál. Ez is 10 dolcsitól kivehető. Elérhető Android, Windows, és iOS rendszerre. Több infó: traffmonetizer.com

Ha tudtok még ilyen pénzt termelő app-okról, írjátok meg nekem, és közkincsé teszem! 🙂 Kapcsolat>

Figyelem! Mindenki csak saját felelősségére regisztráljon weboldalakra, csatlakozzon csoportokhoz, vásároljon webáruháztól! Soha nem lehetsz biztos egyetlen ajánlatban sem! Ha már többen ajánlják  akkor az LEHET jó, megbízható.

Ezt az oldalt ajánlom figyelmedbe, segít kiszűrni a csalásokat: wio.hu/eszközök

Szólj hozzá!
Munkák mobil app segítségével!

Dolgozz a mobilod segítségével!

További módszerek vannak a pénzkeresésre mobilalkalmazások segítségével. Itt van néhány további példa:

 1. Freelancer alkalmazások: Léteznek olyan mobilalkalmazások, amelyek lehetővé teszik a szabadúszó munkákra való jelentkezést, például írás, fordítás, tervezés vagy programozás terén. Ezeken az alkalmazásokon keresztül megtalálhatod a projektjeidet és pénzt kereshetsz a szakértelmed felhasználásával.
 2. Adózás alkalmazások: Az adózással kapcsolatos alkalmazások segíthetnek az adóbevallás elkészítésében és az adókedvezmények kihasználásában. Néhány alkalmazás lehetővé teszi az online adóbevallás elküldését is. Ha adózási ismeretekkel rendelkezel, akkor segíthetsz másoknak az adózási folyamatban, és pénzt kereshetsz az alkalmazásokon keresztül.
 3. Online tanítás: Számos mobilalkalmazás elérhető, amelyek lehetővé teszik az online tanítást és a tudás megosztását. Ha valamilyen szakértelemmel rendelkezel, például nyelvtudással, zenei képességekkel vagy egyéb oktatási területen, akkor ezeken az alkalmazásokon keresztül taníthatod másokat és pénzt kereshetsz.
 4. Tesztek kitöltése és kutatásokban való részvétel: Vannak olyan alkalmazások, amelyek lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy véleményt nyilvánítsanak, kutatásokban vegyenek részt vagy teszteket töltsenek ki. Ezekért a tevékenységekért cserébe pénzt vagy jutalmakat kaphatsz.
 5. Affiliate marketing: Néhány mobilalkalmazás lehetővé teszi az affiliate marketingben való részvételt. Ezzel az módszerrel teheted lehetővé más termékeinek vagy szolgáltatásainak promócióját, és províziót kaphatsz a sikeres ajánlásokért.

Fontos kiemelni, hogy minden alkalmazásnak és platformnak saját szabályai, feltételei és jutalmazási rendszere van. Érdemes alaposan tájékozódni az adott alkalmazásról, mielőtt belevágsz, és megfelelően értékeld a pénzkeresési lehetőségeket, valamint a felhasználói visszajelzéseket és véleményeket.

Figyelem! Minden applikációt, programot, befektetést, online munkát, csak saját felelősségre használj, alkalmazz! Ez a webportál, csak informál, nem vállal felelősséget, az interneten található esetleges csalások, átverésekért! Az átverések kiszűrésére segítség, nem megoldás itt található: <Átveresek-kiszűrése>

Szólj hozzá!
Mobil applikációk!

Tudtad, hogy mobil applikációkkal is lehet pénzt keresni?

Fizetnek kérdőívekért, bányászatért, különböző játékokért pénzt, vagy coin jutalmakat.

Lehetőségek vannak arra, hogy pénzt vagy kriptovalutát keressünk mobilalkalmazások segítségével. Az alábbiakban néhány ilyen alkalmazást sorolok fel:

 1. Swagbucks: Ez egy olyan alkalmazás, amelyben különféle feladatokat, például online kérdőíveket kitöltve, videókat nézve vagy játékokat játszva lehet pénzt keresni. Az összegyűjtött pontokat készpénzre vagy ajándékkártyákra lehet váltani.
 2. Foap: Ez egy fotós alkalmazás, ahol saját képeket tölthetsz fel, és mások megvásárolhatják azokat. Ha jó minőségű és vonzó fotókat készítesz, akkor pénzt kereshetsz velük.
 3. Sweatcoin: Ez az alkalmazás lépésszámlálóként működik. A megtett lépéseidet „Sweatcoin” nevű kriptovalutává alakítja, amelyet különböző ajánlatokra, termékekre vagy szolgáltatásokra válthatsz.
 4. Coinbase: Ez egy kriptovaluta-kereskedelmi alkalmazás, amely lehetővé teszi a különböző kriptovaluták vásárlását, eladását és kereskedelmét. Itt pénzt kereshetsz a kriptovaluta árfolyamának változásából vagy a kereskedelmi tevékenységből.
 5. Foxtrot Messenger: Ez egy olyan alkalmazás, amelyben pénzt kereshetsz a közösségi média tevékenységeiddel. A tartalom megosztásáért, lájkolásáért és kommentálásáért jutalmakat kaphatsz, amelyeket készpénzre vagy kriptovalutára válthatsz.

Érdemes megjegyezni, hogy minden alkalmazás saját működési elvekkel és jutalmazási rendszerekkel rendelkezik. Fontos, hogy alaposan tájékozódj az adott alkalmazásról, feltételekről és jutalmazási lehetőségekről, mielőtt regisztrálnál és használnád azokat.

Itt is fontos, hogy ellenőrizd az app megbízhatóságát! A Play áruházakban, android, apple, ha rákeresel egy adott app-ra, véleményeket láthatsz alatta.

Találtam egy hasznos oldalt is, ahol szintén sok mindent megtudhatunk az adott android app-ról : www.appbrain.com    Beírod a keresőjébe az app nevét, és leír róla mindent is! Köszönöm, hogy segíthettem! 🙂

Figyelem! Minden applikációt, programot, befektetést, online munkát, csak saját felelősségre használj, alkalmazz! Ez a webportál, csak informál, nem vállal felelősséget, az interneten található esetleges csalások, átverésekért! Az átverések kiszűrésére segítség, nem megoldás itt található: <Átveresek-kiszűrése>

Szólj hozzá!
Befektetések itthon, és külföldön!

A befektetések megtervezése!

Befektetni különböző eszközökbe és piacokra lehet egy hatékony módja a pénz gyarapításának. Fontos azonban megjegyezni, hogy minden befektetés kockázattal jár, és az egyes befektetési lehetőségeknek alaposan meg kell vizsgálni, mielőtt döntést hozna. Itt van néhány dolog, amit érdemes fontolóra venni a magyar és külföldi befektetésekkel kapcsolatban:

 1. Célkitűzés: Először határozza meg, miért szeretne befektetni. Az időtáv, a hozamvárakozások és a kockázatvállalás mértéke befolyásolhatja a befektetési stratégiát.
 2. Portfólió diverzifikáció: Az eszközök megfelelő diverzifikálása (különböző típusú befektetésekbe történő elhelyezés) segíthet csökkenteni a kockázatot. Egyaránt fontos a különböző országok, ágazatok és eszközosztályok közötti terjeszkedés.
 3. Kutatás és oktatás: Alaposan tájékozódjon a kiválasztott befektetési lehetőségekről. Tanulmányozza a piaci trendeket, a gazdasági helyzetet és az adott ország vagy terület kilátásait.
 4. Kockázat és jutalom: Minden befektetési lehetőségnek megvan a maga kockázati szintje és potenciális hozama. A magas hozam általában magasabb kockázatot is jelent. Fontos, hogy a saját kockázati toleranciájához igazodjon.
 5. Országos és nemzetközi befektetések: Mind a magyar, mind a külföldi befektetések előnyei és hátrányai vannak. Magyarországi befektetéseket érdemes az ország gazdasági és politikai helyzetének megfelelően megválasztani. Külföldi befektetések esetén pedig a célnak megfelelő országokat és piacokat kell kiválasztani.
 6. Adózási és jogi kérdések: Minden országban más adózási és jogi szabályok vonatkoznak a befektetésekre. Érdemes utánanézni, hogy milyen adók és jogi kötelezettségek merülhetnek fel.
 7. Professzionális segítség: Ha nincs tapasztalata a befektetések terén, érdemes szakértők tanácsát kérni. Pénzügyi tanácsadók, brókerek és befektetési szakemberek segíthetnek megválasztani a legmegfelelőbb stratégiát.
 8. Ha MÁK-od van: A Magyar Állami Kincstárjegyek most azt mondják jól kamatoznak! De az igazság az, hogy az infláció elviszi a kamat nyereséget! 🙁 De jobb mint ha, a párnád alatt egy forintot sem termel?!

Emlékeztetlek arra, hogy a befektetések mindig kockázattal járnak, és a múltbeli teljesítmény nem garantálja a jövőbeni eredményeket. Mindig fontos gondosan átgondolni és kutatni a döntései előtt, és szükség esetén szakértők segítségét kérni!

Szólj hozzá!
Online munka adózás!

Adózzunk tisztelettel! 🙂

Nagyon sokan úgy gondolják, hogy az interneten végzett munkák adózása elhanyagolható! Hatalmas tévedés! A nagy testvér mindent lát! Hogy ne érjen meglepetés, nézzünk utána!

Az online munkák adózása Magyarországon, valamint külföldi munkák esetén is fontos kérdés, amelyre minden személynek és vállalkozásnak figyelmet kell fordítania. Az adózási szabályok betartása létfontosságú, mivel ezek az előírások hozzájárulnak a közösségi kiadások finanszírozásához, például az egészségügyi ellátáshoz, az oktatáshoz és egyéb fontos közszolgáltatásokhoz. Itt van néhány fontos információ az online munkák adózásáról Magyarországon és a külföldi munkák adózásáról:

Online Munkák Adózása Magyarországon:

 1. Személyi Jövedelemadó (SZJA): Magyarországon az online munkával szerzett jövedelem is adóköteles. A személyi jövedelemadót (SZJA) a jövedelem összegétől függően kell fizetni.
 2. Közterhek: A munkáltató és a munkavállaló közötti munkaviszonytól függően további adók és járulékok (például egészségbiztosítási járulék) is vonatkozhatnak a munkajövedelemre.
 3. ÁFA (Általános Forgalmi Adó): Az általános forgalmi adó vonatkozhat az online szolgáltatásokra is. Például, ha önálló vállalkozóként működik, és online szolgáltatásokat nyújt más vállalkozásoknak, esetleg áfát kell felszámolnia.

Miért Fontos Betartani Az Adózási Szabályokat Magyarországon?:

 1. Törvényes kötelesség: Az adózási szabályok betartása törvényes kötelesség. Az adóhivatalok szigorúan ellenőrzik az adófizetők tevékenységét, és kemény büntetéseket szabhatnak ki az adózási szabályok megsértése esetén.
 2. Büntetések elkerülése: Az adózási szabályok megsértése esetén büntetésekkel, késedelmi kamatokkal és adóvisszatartással számolhat. A szabályok betartásával elkerülheti ezeket a büntetéseket.
 3. Jogi Biztonság: Az adózási szabályok betartása jogi biztonságot nyújt. Az adóhatóságokkal való konfliktusok és pereskedés elkerülése érdekében fontos, hogy rendszeresen és pontosan teljesítse az adókötelezettségeit.

Külföldi Munkák Adózása:

Külföldi munkák adózása bonyolult lehet, mivel különböző országoknak eltérő adózási rendszereik vannak. A következők néhány fontos szempont, amelyeket figyelembe kell venni:

 1. Kettős Adóztatás Elkerülése: Magyarország számos országgal kötött kettős adóztatási egyezményeket, amelyek meghatározzák, hogy melyik ország jogosult adót szedni a külföldi munkavállaló jövedelmére. Ezek az egyezmények segíthetnek a kettős adóztatás elkerülésében.
 2. Adóbevallás: Külföldi munkavállalás esetén lehetőség van adóbevallás benyújtására Magyarországon is, és a megfelelő adók fizetésére az itteni jövedelem alapján.
 3. Az Adott Ország Szabályainak Betartása: A külföldi munkában részt vevőknek figyelemmel kell lenniük az adott ország adózási szabályaira is, és ott is be kell jelenteni az esetleges jövedelmeiket.

Az online munkák és külföldi munkák adózása összetett lehet, és a helyi jogszabályoktól függ. Fontos konzultálni egy adószakértővel vagy könyvelővel, aki segíthet az adókötelezettségek pontos megértésében és teljesítésében. Az adózási szabályok betartása hozzájárul a jogi biztonsághoz és az adóhatóságokkal való konfliktusok elkerüléséhez.

Kockázatok, és mellékhatások tekintetében, kérdezze meg könyvelőjét, vagy adótanácsadóját! 🙂

Szólj hozzá!
Multi Level Marketing

MLM a tétet!  🙂

Az MLM (Multi-Level Marketing) rendszerek egy üzleti modellt képviselnek, amelyben az értékesítők termékeket vagy szolgáltatásokat értékesítenek, és jutalékot kapnak az általuk meghívott új értékesítők tevékenységéből is. A MLM rendszerek sokak számára vonzó lehetőségeket kínálhatnak, de fontos megérteni azok előnyeit és hátrányait.

Az MLM rendszerek előnyei között szerepelhetnek:

 1. Rugalmas munkaidő: Az MLM értékesítők általában saját időbeosztásukat alakíthatják ki, ami lehetőséget ad arra, hogy a munkát az egyéni igényekhez igazítsák.
 2. Potenciális jövedelem: Az MLM rendszerekben az értékesítők jutalékot kaphatnak az eladásaik után, és további jutalékot az általuk toborzott új értékesítők tevékenységéből. Ezáltal egyesek nagy jövedelmet is elérhetnek.
 3. Képzési lehetőségek: Sok MLM cég különféle képzési és támogatási programokat kínál az értékesítőknek, hogy segítsenek nekik fejleszteni készségeiket és elérni a sikert.

Azonban az MLM rendszereknek is vannak kritikus pontjai:

 1. Piramisrendszer gyanúja: Az MLM rendszerek gyakran hasonlítanak a piramisrendszerekhez, ahol a fő hangsúly a toborzáson és nem a valós értékesítésen van. Ennek eredményeként az alacsonyabb szinteken lévő értékesítők gyakran veszteségekkel járnak.
 2. Nagy verseny: Az MLM piacokon nagy a verseny, és nem mindig könnyű kitűnni a tömegből.
 3. Követelmények és költségek: Néhány MLM cég kötelező vásárlást vagy becsatlakozási díjat ír elő az értékesítőknek, ami kezdeti költségekkel járhat.

Néhány ismert MLM vállalat például:

 1. Amway: Az Amway az egyik legrégebbi, és legismertebb MLM cég, amely széles termékskálát kínál, beleértve a háztartási cikkeket és szépségápolási termékeket.
 2. Herbalife: A Herbalife a testsúlycsökkentés és a wellness termékek terén működik, és globálisan elterjedt.
 3. Mary Kay: A Mary Kay egy szépségápolási termékeket értékesítő MLM vállalat, amely a szépségápolási tanácsadók rendszerén alapul.
 4.  Oriflame: Egy szépségápolási termékeket értékesítő MLM vállalat, amely a szépségápolási tanácsadók rendszerén alapul. És vannak itt is wellness termékek, és még néhány extra termék.

Az MLM rendszerekkel kapcsolatban mindig fontos körültekintően megvizsgálni a választott cég termékeit és üzleti tervét, valamint kérni mások véleményét is, mielőtt részt vennél egy ilyen programban. A sikeres MLM tevékenység gyakran kiváló értékesítési és toborzási készségeket, valamint kitartást igényel.

Szóval: Kockázatok, és mellékhatások tekintetében, kérdezze meg könyvelőjét, vagy tanácsadóját! 🙂

Ne keverjük össze az LMLM rendszerrel, az leginkább politikus attrakció! 🙂

Szólj hozzá!
10 Megbízható partnerprogram!

Csak haladóknak!

Felsorolok 10 megbízható partnerprogramot, amelyek különböző területeken kínálnak lehetőséget:

 1. Amazon Associates: Az Amazon partnerprogramja egyik legnagyobb és legismertebb. Szinte bármilyen terméket népszerűsíthetsz és értékesíthetsz az Amazonon.
 2. ShareASale: ShareASale egy sokoldalú partnerprogram-hálózat, amelyben sokféle terméket és szolgáltatást kínálnak különböző hirdetők.
 3. CJ Affiliate (korábban Commission Junction): Egy másik nagy partnerprogram-hálózat, amely világszerte több ezer vállalattal és márkaáruházzal dolgozik együtt.
 4. ClickBank: ClickBank egy digitális termékeket kínáló online piactér, ahol magas jutalékokat kaphatsz például e-könyvek és szoftverek népszerűsítéséért.
 5. Rakuten Advertising (korábban Rakuten LinkShare): Rakuten egy nagy nemzetközi kiskereskedelmi hálózat, és partnerprogramjuk lehetőséget kínál több ezer termék és szolgáltatás népszerűsítésére.
 6. Bluehost Affiliate Program: Ha értesz a webhelyek létrehozásához és a webtárhelyszolgáltatásokhoz, a Bluehost partnerprogramja kereskedelmi weboldalakhoz kínál lehetőséget.
 7. Booking.com Affiliate Partner Program: Ha értesz az utazáshoz és a szállásfoglalásokhoz, a Booking.com affiliate programja ideális lehet.
 8. Shopify Partner Program: A Shopify partnerprogram lehetőséget kínál az e-kereskedelmi webáruházak népszerűsítésére.
 9. Envato Market: Az Envato digitális termékeket kínál, például weboldalsablonokat, grafikai tervezési elemeket és zenét. Partnerprogramjuk lehetőséget kínál ezeknek a termékeknek a népszerűsítésére.
 10. HubSpot Affiliate Program: Ha értesz az online marketinghez és az automatizált eszközökhöz, a HubSpot partnerprogramja lehet érdekes számodra.

Ezek a partnerprogramok számos különböző kategóriában működnek, így válassz olyat, amely illeszkedik az érdeklődésedhez és a célközönségedhez. Ne feledd, hogy a sikeres affiliate-marketinghez fontos a releváns és értékes tartalom létrehozása, valamint az idő és a kitartás a látogatók és vásárlók megszerzéséhez. Továbbá, mindig olvasd el a partnerprogramok feltételeit, hogy tisztában legyél a jutalékokkal és a fizetési feltételekkel.

Szólj hozzá!
Bevételszerzés weboldallal!

Hogyan fogjunk hozzá a weboldal készítéshez?

Válasszunk egy érdekes témát! Tervezzük meg a paramétereket, pl. kategóriák, oldalak, célcsoport. Amennyiben nem terméket, szolgáltatást kínálunk, akkor érdekes, folyamatosan frissülő tartalomra lesz szükség. A bevétel forrás ebben az esetben az oldalaidon elhelyezett reklámokból lehet.

 1. Domain nevet választani: Először is, válassz egy megfelelő domain nevet, ami tükrözi a weboldalad célját. Fontos, hogy a domain név könnyen megjegyezhető legyen.
 2. Webtárhely kiválasztása: Válassz egy megbízható webtárhely szolgáltatót, és regisztrálj egyet. Sok szolgáltató kínál könnyen használható weboldalkészítő eszközöket is.
 3. Weboldal tervezése: Gondold át, hogyan szeretnéd, hogy a weboldalad kinézzen. A kiválasztott témakörhöz illeszkedő, professzionális design-t válassz.
 4. Tartalom létrehozása: Készíts egy listát a témákról, és adj hozzá információkat mindegyikről.
 5. Felhasználói élmény javítása: Győződj meg róla, hogy a weboldal könnyen navigálható legyen, és az információk könnyen kereshetőek legyenek.
 6. Keresőoptimalizálás (SEO): Optimalizáld a weboldaladat a keresőmotorok számára, hogy könnyebben megtalálható legyen a Google és más keresőkben.
 7. Kapcsolat oldal: Adj hozzá egy kapcsolat oldalt, ahol az emberek felvehetik veled a kapcsolatot kérdéseikkel vagy észrevételeikkel.
 8. Weboldal publikálása: Miután elkészült a weboldalad, publikáld azt a választott webtárhelyen. Ellenőrizd, hogy minden jól működik-e.
 9. Tartalom frissítése: Ne felejtsd el rendszeresen frissíteni a weboldalad tartalmát, hogy mindig aktuális információkat nyújts.
 10. Marketing és népszerűsítés: Hirdesd a weboldaladat a közösségi média platformokon és más online csatornákon, hogy minél több látogatót vonzhass.

Ezek az alapvető lépések, amelyek segíthetnek neked egy  weboldal létrehozásában. Ne felejtsd el gondoskodni a weboldalad biztonságáról is, hogy az látogatók számára megbízható forrásként szolgáljon az online munkalehetőségek és a csalások elkerülése terén. Ennyire egyszerű! 🙂 Webtárhely, és domain szolgáltatót a Google segítségével könnyen találsz.

Szólj hozzá itt lent, vagy a <kapcsolat> űrlap segítségével! Ha valahol elakadsz segítek!

Figyelem! Az interneten található képek, szövegek, tartalmak jogvédettek lehetnek! Erre nagyon figyelni kell, mert baj lehet belőle!

Szólj hozzá!