Húsos tocsni!

Húsos krumplilángos!

hozzávalók:

  • krumpli – 500 g
  • liszt – 50 g
  • szeletelt sonka – 150 g
  • hagyma – 1 db
  • só, bors, ízlés szerint
  • Olívaolaj sütéshez – 100 ml

Bacont, hagymát felkockázzuk apróra. minden hozzávalót összekeverünk, kivéve az olaj, abban sütjük. Kis gombócokat formálunk az összekevert anyagokból, és kilapítjuk kb. egy centi vastagra, és enyhén megpirítjuk közepes lángon. Egy kis reszelt sajtot is olvaszthatunk rá a végén. /Fokhagyma, vagy apróra vágott spenót is mehet bele ízlés szerint./

Videós recept másképp:

Nagyon finom, már csináltunk! 🙂 Jó étvágyat hozzá! “Levesek mellé, vagy csak reggelire, vacsira!”

A mottóm: Ha sikerül eltalálni az arányokat, a tiéd lesz a legfinomabb! 🙂

Küld el a receptet ha jól sikerült, esetleg képpel: <Beküldöm most>

Aki a legjobb receptet küldi, legtöbben lájkolják, az év receptje címet is megkaphatja! Ha beküldted a recepted, már csak osztani kell ezerrel! Hajrá!

Szólj hozzá!