Mobil applikációk!

Tudtad, hogy mobil applikációkkal is lehet pénzt keresni?

Fizetnek kérdőívekért, bányászatért, különböző játékokért pénzt, vagy coin jutalmakat.

Lehetőségek vannak arra, hogy pénzt vagy kriptovalutát keressünk mobilalkalmazások segítségével. Az alábbiakban néhány ilyen alkalmazást sorolok fel:

  1. Swagbucks: Ez egy olyan alkalmazás, amelyben különféle feladatokat, például online kérdőíveket kitöltve, videókat nézve vagy játékokat játszva lehet pénzt keresni. Az összegyűjtött pontokat készpénzre vagy ajándékkártyákra lehet váltani.
  2. Foap: Ez egy fotós alkalmazás, ahol saját képeket tölthetsz fel, és mások megvásárolhatják azokat. Ha jó minőségű és vonzó fotókat készítesz, akkor pénzt kereshetsz velük.
  3. Sweatcoin: Ez az alkalmazás lépésszámlálóként működik. A megtett lépéseidet „Sweatcoin” nevű kriptovalutává alakítja, amelyet különböző ajánlatokra, termékekre vagy szolgáltatásokra válthatsz.
  4. Coinbase: Ez egy kriptovaluta-kereskedelmi alkalmazás, amely lehetővé teszi a különböző kriptovaluták vásárlását, eladását és kereskedelmét. Itt pénzt kereshetsz a kriptovaluta árfolyamának változásából vagy a kereskedelmi tevékenységből.
  5. Foxtrot Messenger: Ez egy olyan alkalmazás, amelyben pénzt kereshetsz a közösségi média tevékenységeiddel. A tartalom megosztásáért, lájkolásáért és kommentálásáért jutalmakat kaphatsz, amelyeket készpénzre vagy kriptovalutára válthatsz.

Érdemes megjegyezni, hogy minden alkalmazás saját működési elvekkel és jutalmazási rendszerekkel rendelkezik. Fontos, hogy alaposan tájékozódj az adott alkalmazásról, feltételekről és jutalmazási lehetőségekről, mielőtt regisztrálnál és használnád azokat.

Itt is fontos, hogy ellenőrizd az app megbízhatóságát! A Play áruházakban, android, apple, ha rákeresel egy adott app-ra, véleményeket láthatsz alatta.

Találtam egy hasznos oldalt is, ahol szintén sok mindent megtudhatunk az adott android app-ról : www.appbrain.com    Beírod a keresőjébe az app nevét, és leír róla mindent is! Köszönöm, hogy segíthettem! 🙂

Figyelem! Minden applikációt, programot, befektetést, online munkát, csak saját felelősségre használj, alkalmazz! Ez a webportál, csak informál, nem vállal felelősséget, az interneten található esetleges csalások, átverésekért! Az átverések kiszűrésére segítség, nem megoldás itt található: <Átveresek-kiszűrése>

Szólj hozzá!